Treci la un nivel superior cu SAP Business One

Dezvoltat special pentru companii mici și mijlocii  Dacă dorești să te contactăm pentru mai multe detalii, completează formularul de mai sus.

  Clienţii noștri

  Companiile care au încredere în serviciile noastre

  agricola axintele logo
  logo 0003 importdirect
  oscar logo
  alistar security logo
  logo 0004 cosmos
  succes logo
  nfg trade logo
  logo mec
  ask 4 it logo
  conrep logo
  eran logo
  ketler logo
  euro business logo
  passo doble logo
  edwards logo
  neo glass logo
  toto security logo
  socomat logo
  logo 0002 logo enescu
  promteh logo
  crisserv logo
  untrr logo
  omnibus logo
  talnes logo
  disz tipo logo
  logo KANOPIAN
  chocolat logo
  agrexcom 94 logo
  prym fashion logo
  logo DTK Rent Concept
  logo biootika
  logo 0001 trend
  depisto logo
  invest servicii comerciale logo
  logo 0005 eren
  mgt logo
  spi logo
  hidraulica logo
  fcer logo
  verla logo
  logo 0000 credit amanet
  univers logo
  classic dome logo
  brand office distribution logo
  gm group logo
  bluesys logo
  iq box logo
  margot elegance logo
  stamel logo
  nest logo
  romanian security systems logo
  hope sped logo
  frank logo
  koumakis industrial logo
  4eg logo
  logo total quartz
  abc unelte logo
  savcom logo
  consul team expert logo
  rap group logo
  petfactory logo
  lp ellinas logo
  onedia logo
  logo 0001 rosal

  Suficient de puternic și ajustat nevoilor tale

  Susține dezvoltarea afacerii tale și include soluții predefinite pe verticale economice

  Cost de deținere redus, cu implementare ușoară și rapidă

  Toate departamentele sunt acoperite cu o singură soluție, iar sistemul devine funcțional în săptămani sau luni.

  Implementat la nivel global și tradus în 28 de limbi

  Cu ajutorul a 50 de versiuni, 800 de parteneri locali și suport multi-monedă, peste 65.000 de clienți din 150 de țări folosesc SAP Business One.

  Indiferent de domeniul de activitate,
  avem soluția potrivită pentru tine! Gestionează eficient compania și crești profitabil.

  Înțelegem că oamenii de afaceri ca tine au planuri mari
  și obiective ambițioase și că pe masură ce compania se dezvoltă, devine dificil să ai o imagine de ansamblu coerentă, mai ales dacă informațiile se regăsesc în diverse aplicații informatice și chiar locații. SAP Business One a fost gândit pentru companii mici și medii cu planuri mari și obiective pe măsură. Este flexibil, modular, dar totodată puternic, iar mulțumită interfeței foarte prietenoase cu utilizatorul, este simplu de utilizat.

  transparent bg
  Rulează videoul

  SAP Business One este o soluție unică, integrată care aduce vizibilitate perfectă și oferă control complet asupra afacerii.

  Captează toate informațiile critice pentru companie și le pune la dispozitie pentru acces rapid și generalizat. Spre deosebire de soluțiile de gestiune financiar- contabilă sau de foile de calcul tabelar (Excel), oferă ceea ce ai nevoie pentru a gestiona toate compartimentele companiei tale.

  Poți accesa SAP Business One oricând, de oriunde și de pe orice dispozitiv mobil. Și pentru că SAP Business One poate rula atât pe SAP HANA cât și pe Microsoft SQL Server, poți alege platforma care ți se potrivește cel mai bine.

  SAP Silver Partner R

  Le mulţumim noilor noştri parteneri pentru încrederea acordată şi le urăm “Bun venit” în familia Serra Software şi SAP Business One!

  SAP BOne R 1
  “Rosal Grup a decis sa înceapă implementarea soluţiei ERP SAP Business One împreună cu echipa Serra Software, împreună contribuind la crearea unui mediu curat şi sănătos. Rosal Grup îşi concentrează activitatea în acţiuni pentru dezvoltarea vietii, protecţia mediului, a comunităţii şi sprijinirea educaţiei. Deservind peste 1 milion de locuitori din România, compania oferă soluţii de salubritate menajeră, stradală si de deszăpezire, încă din 1991.

  Activitatea complexă a firmei, structurată pe 7 departamente – Producţie, Tehnic, Dezvoltare, Economic, Comercial, Marketing şi Directia Generală – a determinat necesitatea implementării unui sistem ERP puternic, cu tehnologie de vârf, pentru a eficientiza procesele de afaceri şi a contribui la creşterea rapidă a organizaţiei într-un mediu competitiv de afaceri, respectiv SAP Business One.

  Cu SAP Business One ERP, Rosal Grup va câştiga controlul complet al operaţiunilor, reflectate în rapoarte complexe şi personalizate.”
  download
  Rosal Grup
  “Într-un moment de expansiune a companiei, am realizat că soft-ul cu care lucram nu făcea faţă nevoilor noastre. Am prospectat piaţa şi printre multele ERP-uri de pe piaţă, a apărut SAP Business One. Nici n-am stat pe gânduri, ni s-a părut de departe cea mai bună soluţie, dar trebuia să găsim şi parteneri foarte buni cu care să colaborăm. Din nou, ne-a surâs norocul şi cei mai buni parteneri pe care am fi putut să-i avem, i-am gasit la Serra Software. Foarte smart, echipa Serra a înteles imediat nevoile noastre.

  Analiza foarte detaliată, echipa deosebit de întelegătoare, bunăvoinţa şi mai ales dorinţa lor de a face lucrurile foarte bine, ne-au ajutat să avem soluţia necesară nevoilor noastre. Îi recomandăm cu toată căldura tuturor celor care au nevoie de un ERP serios, implementarea SAP Business One făcându-se în mod extraordinar de profesionist şi foarte rapid de cei de la Serra Software. Per total, acest proiect a fost un real succes pentru noi şi o adevărată încântare să colaborăm cu Serra Software.“
  oana raducan testimonials
  Oana Raducan
  Manager Editura Univers

  Să clarificăm câteva mituri despre SAP Business One!

  „Prea scump”

  Fiind proiectat să fie accesibil pentru companiile mici și medii, SAP Business One are un Cost Total de Deținere redus. El reprezintă o soluție unică și accesibilă pentru administrarea întregii companii, acoperind cu o singură aplicație cerințele tuturor departamentelor.

  „Prea dificil de implementat”

  Fals, SAP Business One este rapid și ușor de implementat. Practic îl poți avea funcțional la nivel de săptămâni. Peste 65.000 de clienți au implementat SAP Business One, în peste 150 de țări, în 28 de limbi diferite și 50 de versiuni localizate.

  „Prea complex”

  Este adevărat că SAP Business One integrează multe funcționalități, însă este în egală măsură modular și flexibil, cu peste 500 de add-on-uri disponibile, care acoperă atât specificul unor industrii cât și funcții speciale, oferind întotdeauna suport de calitate.

  Contactează-ne!

   București

   Str. General David Praporgescu Nr. 1-5

   contact@serrasoftware.ro

   +4021 367 1780

   Brașov

   Str. Turnului Nr.5, Cladirea H1

   contact@serrasoftware.ro

   +4036 800 1075

   Vizitează serrasoftware.ro pentru mai multe detalii despre SAP Business One sau alte servicii oferite!