+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Business Intelligence

Pentru o creștere accelerată

De ce să alegi Business Intelligence?

business intelligence icon1

Soluția software Business Intelligence (BI) este unul dintre cele mai avansate instrumente pe care o echipă de management puternică le utilizează zilnic în luarea deciziilor de afaceri.

Utilizarea unei soluții BI îmbunătățește controlul și eficacitatea companiei, permițând integrarea informațiilor istorice cu datele curente disponibile din toate sursele.

Uneori, soluțiile BI pot fi folosite chiar și pentru a face predicții sau simulări bazate pe scenarii „ce ar fi” pentru rezultate operaționale și financiare.

În mediul de afaceri cu o competitivitate sporită și o creștere accelerată, marcată de necesitatea accesului rapid la informațiile de luare a deciziilor informate, utilizarea unei soluții BI oferă un avantaj cheie care asigură stabilitatea afacerilor și rentabilitatea pe termen lung.

Prin urmare, aplicarea BI în diferitele zone funcționale ale unei companii, cum ar fi vânzările, marketingul (de exemplu analiza activității online), gestionarea inventarului, logistica și finanțele, poate fi factorul decisiv de succes.

business intelligence icon1
bg business intelligeence RO

Beneficiile utilizării unei soluții BI

bg business intelligeence RO

Soluțiile noastre Business Intelligence asigură procesarea și analizarea datelor într-o perioadă foarte scurtă de timp, prin integrarea optimizată, oferind utilizatorului informații actualizate despre stocuri, producție, creanțe, cash-flow, margini etc.

O soluție BI va oferi cu succes:

  • cuantificarea potențialului de optimizare a proceselor de afaceri;
  • măsurarea corectă a eficacității pentru acțiuni, decizii, predicții și scenarii „ce-ar fi dacă”;
  • eliminarea comportamentelor contraproductive;
  • creșterea integrității resurselor utilizate;
  • gestionarea unor procese care înainte păreau nemăsurabile;
  • lăsând zonele de ambiguitate create de valori diferite pentru aceiași parametri – în funcție de sursa de stabilitate și de rentabilitatea pe termen lung.

Ce soluții de Business Intelligence vă oferă SERRA Software?

SERRA SOFTWARE vă oferă servicii adaptate nevoilor dumneavoastră. O soluție pe care o oferim nu va impune niciodată nicio limitare a configurației pe care o doriți și a tipologiei informațiilor, deoarece suntem conștienți de faptul că doar dacă vă satisfac cerințele în mod corect și eficient, veți folosi zilnic aplicațiile pe care le construim și le furnizăm.
BI sau audit BI pre-existent
Analiza afacerilor
Suport GDPR
BI sau audit
pentru BI pre-existent
Analiza afacerilor
Suport GDPR
Construirea unui proiect pilot
(demo, PoC, SiB)
Dezvoltarea aplicației
Curățarea datelor
Consultanță privind indicatorii
de rezultat și de proces
Suport și întreținere
Depozite de date
Construirea unui proiect pilot (demo, PoC, SiB)
Dezvoltarea aplicației
Curățarea datelor
Consultanță privind indicatorii de rezultat și de proces
Suport și întreținere
Depozite de date

Soluțiile noastre

Avem soluții clasice, dar și proceduri proprii, după cum urmează:

Agilitate Business
Intelligence

Dezvoltăm proiectele noastre pe baza metodologiei AGILE, care se dovedește a produce cele mai bune rezultate în condițiile de timp. Astfel, încercăm să eliminăm lipsa de cunoștințe, dacă există, prin auto-îmbunătățire și întâlniri frecvente cu beneficiarii pentru a ne asigura că direcția de dezvoltare este cea mai potrivită. Succesul acestei abordări constă nu numai în perioade de livrare mai scurte, ci și în reduceri semnificative ale costurilor, deoarece noi reducem cât mai mult posibil din momente neproductive.

Tablouri de bord și KPIs

Nu ne-am menajat atunci când am creat propriul portofoliu de analiză KPI pe care l-am selectat și dezvoltat. Am combinat tendința internațională cu specificul local, unde este cazul, pentru a determina indicatori și analize relevante adaptate la seturile de industrii unde expertiza noastră este cea mai extinsă. Avem o abordare de sus în jos, informația este sintetizată la nivel macro, dar prin combinații de filtre și selecții poate fi prezentată la cel mai înalt nivel posibil.

Integrează toate sursele de date

Modelul de date, inima oricărei soluții BI, este proiectat și construit cu cea mai mare atenție la detalii, astfel încât să asigure scalabilitatea soluției, continuitatea proiectului în cazul schimbărilor structurale din surse . Integrăm și surse externe (de ex. Bugete în Excel, url etc.) oferindu-vă informații de calitate, complexe și sigure, pe care nu le-ați avut înainte. Produsul final vă oferă suficientă flexibilitate (dacă doriți) în modul în care utilizatorul final produce rapoarte și analize pentru prima dată fără efort.
business intelligence icon3

Tehnologii

Avem tehnologii preferate, în special cele de la Gartner – top 3 în lume, dar vom folosi mereu tehnologia care se potrivește cel mai bine nevoilor afacerii dvs.

Licențiere și prețuri

Suntem reselleri oficiali pentru anumite platforme BI de cea mai bună reputație pe piața mondială. 

Dacă achiziționați o platformă de la noi, vă asigurăm că vă vom oferi cel mai bun preț disponibil de pe piață.
De asemenea, vă veți califica pentru o reducere semnificativă aplicabilă sesiunilor de formare sau aplicațiilor pe care le construim pentru tine. Urmăriți campaniile noastre promoționale, astfel încât să profitați de cele mai bune oferte!

qlik sense logo
qlik view logo
power bi logo
tableau logo