+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Soft1 Series 6

Începe Transformarea Digitală a companiei tale

Vă prezentăm noul Soft1 Series 6. Mult mai rapid, personalizabil şi cu o interfaţă şi mai intuitivă, Soft1 Series 6 dispune de un portal de informații îmbunătățit şi dinamic, precum și de numeroase upgrade-uri pentru a crește productivitatea angajaților și pentru a le facilita operațiunile zilnice.

Oferind o funcţionalităţi complete de business,  Soft1 Cloud Series 6 poate fi configurat pentru a veni în întâmpinarea modului de a face afaceri, cu investiții și resurse IT minime. Dispunând de module care suportă toate domeniile critice ale organizației tale, te ajută să controlezi cu ușurință finanțele, să reduci costurile de operare și să simplifici lanțul de aprovizionare, producția și operațiunile zilnice. 

 

Operând pe centrele de date de ultimă generație ale platformei Microsoft Windows Azure, Soft1 Cloud ERP Series 6 este susținută de investițiile Microsoft în infrastructură de ultimă generație și securitate de neegalat.

Soft1 ERP Series 6 prezintă o nouă interfață pentru utilizatori, mult mai intuitivă și ușoară, ce poate fi adaptată în funcție de nevoile/sarcinile fiecărui utilizator. 

Asadar, accelerează și sprijină toate procesele principale de afaceri – chiar de la început – cu o interfață ușor de utilizat, intuitivă, bazată pe roluri. Fiind complet configurabil și extensibil, Soft1 ERP Series 6 se adaptează complet nevoilor tale de afaceri, asigurând răspunsul instantaneu la noile provocări de pe piață.

Am dezvoltat un nou produs

– Training 4 Soft1 –

Un program de instruire cu 3 module, pregătit și gestionat de specialiștii noștri,
în funcție de nevoile dumneavoastră și de nivelul software-ului angajatului, după cum urmează:

Avansat:
KEY USER

Costurile de suport scad cu 40%
Rapoarte standard
Rapoarte Drag & drop

Expert:
IMPLEMENTATOR

Costurile de suport scad cu 60%
Configurare
Parametrizare
Suport Nivel 1

Tehnic:
INTEGRATOR

Costurile de suport scad cu 90%
Suport Nivel 2 și 3
Bază de date
Relaționarea tabelelor
Dezvoltarea rapoartelor
Dezvoltare fluxuri

Cursurile se desfășoară la birourile noastre din Brașov și București.

De asemenea, oferim traininguri video pentru toate cele 3 pachete, disponibile online, sub un nume de utilizator și o parolă cheie, cu drept de acces pe timp nelimitat.


Pentru mai multe informații referitoare la instruirile Soft1ERP, completați formularul de contact sau contactați-ne la contact@serrasoftware.ro.

Caracteristici

Registru general, Active fixe, Venituri – Cheltuieli, Contabilitate și Contabilitate, Gestiune numerar și plată, Articole deschise, Carduri de credit, Plăți / rate de plată, Bugetare, Standarde Internaționale de Contabilitate (IAS), Contabilitatea costurilor, Factoring, Costul bazei de activitate (ABC)
Procesul de producție și costul producției (intern)
Design de Formulare, Script Builder, scenarii de flux de lucru, drepturi de execuție, sisteme la distanță, sisteme de alertă, set de instrumente de personalizare
Clienți, furnizori, debitori și creditori, vânzări, cumpărări, conectivitate eINVOICE, vânzări cu amănuntul, loialitate pentru clienți, managementul vânzărilor, multivalută, importuri si exporturi, unitati de afaceri, politici de stabilire a prețurilor, Grupul de companii de management, aprobări, instalații și contracte
Clienți, furnizori, debitori și creditori, vânzări, cumpărări, conectivitate eINVOICE, vânzări cu amănuntul, loialitate pentru clienți, managementul vânzărilor, multivalută, importuri si exporturi, unitati de afaceri, politici de stabilire a prețurilor, Grupul de companii de management, aprobări, instalații și contracte
Soft1 Web Report (5 utilizatori), Soft1 myCustomer (50 utilizatori), Soft1 QuickView & Soft1 MyPortal
Site-uri / sucursale multiple, locații stoc nelimitate, cutii de depozitare – rafturi, elemente alternative / corespondente, culoare și dimensiune, numere de serie, loturi, seturi de grupuri, servicii
Fișiere atașate, câmpuri și agregate suplimentare, designer de rapoarte (bază și avansată), fuziune, timp de lucru QlikView
Arhiva detaliată a angajaților, înregistrări avansate de date despre salarizare, managementul instituțiilor de securitate socială, transferul de date, managementul resurselor umane

CRM

Soft1 CRM permite utilizatorilor să beneficieze de informațiile de care au nevoie în fiecare zi, inclusiv contactele clienților și starea vânzărilor, facturile de comenzi și de vânzări, rapoartele de management, cu filtrele dorite, oriunde și oricând. Puteți centraliza informațiile utile într-un singur loc și astfel puteți simplifica vânzările, marketingul și asistența pentru clienți.
soft1 erp 1

MODULE

 • Contacte / sarcini și activități
 • Oportunități de Leaduri și Vânzări
 • Oferte de vânzări și comenzi
 • Monitorizarea angajaților
 • Campanii de marketing
 • Serviciu clienți

Accesați oriunde, oricând

Îmbunătățiți performanța vânzărilor cu acces instantaneu la toate cerințele clienților cu ajutorul tehnologiei mobile avansate încorporate în Soft1 CRM.

Integrare nativă cu modulele Soft 1

Creșteți și consolidați abilitatea de a lua decizii prin intermediul instrumentelor puternice de raportare incluse în Soft1 CRM.

Automatizarea sarcinilor

Utilizați avantajele unice ale unui sistem CRM personalizabil 100%: creați fluxuri de lucru personalizate, setați alerte de e-mail sau diverse acțiuni, notificări viitoare de evenimente / sarcini sau notificări de închidere a sarcinilor și multe alte caracteristici.

Integrare nativă cu Microsoft Outlook

Obțineți acces la informațiile despre clienți, creați și gestionați e-mailuri, întâlniri și înregistrați informațiile de contact ale clienților - toate cu doar câteva clicuri în Outlook.

Îmbunătățiți capacitatea de a lua decizii

Sprijină complet ciclul de vânzări prin integrarea funcțiilor Soft1 ERP: gestionarea listei de prețuri și a stocului de articole, furnizori, oferte de vânzare, comenzi de achiziție și multe altele.

Serra Payroll 4 Soft1 Add-On

– Modul de Salarizare –

Payroll 4Soft1 logo

Funcționalități:

Este o soluție completă, dezvoltată de Serra Software, flexibilă și scalabilă pentru gestionarea tuturor categoriilor de angajați (normă întreagă, parțială și contracte prestări servicii) și calculul elementelor salariale. Este ușor de utilizat datorită interfeței intuitive, dar și prin integrarea perfectă cu Soft1ERP.

Automatizarea transferurilor

Automatizarea transferului diverselor sume și informații, din format excel, în salarii.

Rapoarte de management personalizate

Creăm pentru fiecare client rapoarte de management personalizate care includ:
 • Cheltuieli societate pe departamente/centre de cost
 • Structura organizatorică
 • Gestionarea completă a datelor despre angajații din companie. Se înregistrează și se urmăresc toate informațiile legale despre contracte, posturi, concedii, persoane asigurate, experiența profesională, precum și informațiile de contact aferente personalului cu respectarea cerintelor GDPR.
 • Rapoarte privind resursele umane

 • Fluturaș salarii
 • Stat plată salarii
 • Declarații
 • Centralizator salarii
 • Situații concedii de odihnă
 • Situații concedii medicale
 • Transferul direct în contabilitate a notelor salariilor

  De acum, se poate face transferul notelor contabile corespunzătoare salariilor direct în contabilitate! Întrucât atât contabilitatea cât și modulul de salarizare sunt dezvoltate în același sistem ERP, cele două module sunt compatibile și permit transferul informațiilor.

  Soft 1 SFA

  Obține mai multe vânzări

  Gestionează echipa de vânzări cu încredere și cunoștințe, pentru a iți îmbunătăți performanța zilnică. Soft1 SFA este o soluție de vânzare mobilă simplă, dar puternică, oferind o gamă vastă de caracteristici care automatizează și raționalizează toate procesele-cheie de vânzări, astfel încât reprezentanții tale din prima linie să nu piardă niciodată o oportunitate de vânzare.

  Cu Soft1 SFA, oamenii tai de vânzări pot avea la dispoziție date în timp real despre clienți și informații despre vânzări mai rapide. Salvați timpul echipei de vânzări și ajută-i să-și eficientizeze fluxul de lucru și să scurteze ciclurile de vânzări, cu o soluție completă SFA care simplifică performanța sarcinilor de către persoanele de vânzări mobile.

  Redu costul vânzării, rămânând constant conectat la toate datele tale de client, astfel încât să poți vinde mai bine în timp ce îndeplinești în mod corespunzător așteptările clienților.

  Conectează-te și lucrează de oriunde

  Soft1 SFA rulează nativ pe orice dispozitiv mobil, astfel încât să puteți accesa instantaneu datele despre produse și clienți, să preluați comenzi, să emiteți facturi și să colectați plăți în timp ce sunteți în mișcare. În plus, Soft1 SFA suportă perfect scanerele mobile de coduri de bare și imprimarea mobilă cu conectivitate Bluetooth, pentru a facilita emiterea de chitanțe la fața locului.

  Vinzi mai mult, mai rapid

  Petreceți mai mult timp în fiecare zi când închideți oferte de vânzare în domeniu, decât căutați prin e-mailuri sau compilați rapoarte. Vizualizați și gestionați informațiile clienților, comenzile și istoricul vânzărilor dintr-o clipă, de pe orice dispozitiv mobil. Afișați prețurile produselor, inventarul și înregistrările cheie ale clienților în vânzări. Propuneți și plasați comenzi, aplicați reduceri, promovați up-sell și vândați mai multe articole conexe, mai repede decât oricând.

  Gestionezi mai bine

  Culegerea cu ușurință a informațiilor din magazin pe orice dispozitiv mobil, eliminând hârtiile. Personalizați cu ușurință programul și direcționați cursul vizitelor clienților. Monitorizați și înregistrați inventarul și faceți recomandări în cunoștință de cauză cu privire la reaprovizionare pentru a păstra depozitele rafturilor. Verificați și înregistrați cu ușurință prețurile legate de concurență, gestionați chestionarele disponibile și efectuați sondaje de evaluare la fața locului.

  Obține mai mult

  Profitați la maximum de timp în timp ce vă deplasați. Accesați datele de performanță și statisticile de vânzări pe client (cum ar fi rapoartele financiare și situațiile financiare, soldul imbatranit și cifra de afaceri) pentru a măsura performanța vânzărilor pentru clienți și produse. Vizualizați conductele dvs. de lideri, identificați noi oportunități de vânzări și închideți mai multe oferte la fiecare vizită a clienților.

  Programează-ți și automatizează-ți munca

  Uitați de hârtie și de introducere manuală a datelor. Automatizați munca zilnică și planificați intuitiv sarcinile de afaceri pentru a maximiza potențialul veniturilor din teritoriile de vânzări. Planificați și programați rutele, optimizați timpul de călătorie și reduceți costurile de călătorie. Beneficiați de mai mult control cu verificări în timp real și cu locația pe rutele programate și sincronizați totul cu aplicația Soft1 din spatele biroului.

  Impresionează-ți clienții

  Consolidați cu ușurință informațiile despre clienți cu datele de vânzări și identificați ce au nevoie clienții dvs. înainte de a le face. Afișați produsul potrivit pentru clientul potrivit la momentul potrivit și maximizați comenzile noi. Soft1 SFA vă permite să vizitați mai mulți clienți în mai puțin timp, să vindeți mai repede și să rezolvați problemele clienților, mai bine.

  Caracteristici

  Vizualizați și gestionați în timp real informațiile și situația financiară a clienților dvs. Accesați în orice moment detalii de contact, istoricul comenzilor și rutele optimizate pe hărți Google. Creați cu ușurință, comenzi și oferte ale clienților. Primiți și înregistrați plățile clienților și emiteți chitanțe și facturi. Urmăriți cu ușurință comenzile restante, elementele în mișcare lentă și echilibrul de îmbătrânire pe client. Crearea și vizualizarea perfectă, pe client, a rapoartelor de analiză a valorii pentru bunuri și servicii. Adăugați fișiere cu ușurință prin Dropbox, inclusiv documente, foi de date, fotografii, videoclipuri și multe altele.
  Organizați și prioritizați activitățile cheie utilizând calendarul prietenos SFA al Soft1 și lucrați prin activitățile de vânzări în timp ce vă deplasați. Programați și gestionați întâlnirile, setați follow-up-uri și mementouri și legați sarcinile individuale pentru a vizita puncte. Vedeți întâlnirile recente și viitoare și programați rutele optimizate pe hărțile Google. Legați ușor fișierele într-o întâlnire prin Dropbox, inclusiv documente, fotografii, videoclipuri și multe altele.
  Vizualizați pe listele grupate toate produsele existente și răsfoiți prin fiecare, accesând mai multe detalii despre produse, inclusiv descrieri, fotografii, inventar pe stocare, prețuri en-gros și cu amănuntul sugerate. Gestionați toate produsele și actualizați câmpurile de informații în orice moment, de pe orice dispozitiv.
  Utilizați tablouri de bord în timp real sub formă de grafice și widgeturi care includ valori cheie, cum ar fi comenzile zilnice de vânzări, vânzările pe articole, cifra de afaceri comparativă de 4 ani, comenzile restante, circulația mărfurilor, vizitele clienților în așteptare și multe altele.
  Optimizați procesarea comenzilor și preluați cu ușurință comenzi pe orice tabletă sau smartphone. Utilizați statisticile clienților și recomandați articolele pentru comandă. Gestionați orice listă de articole utilizând scanerele de coduri de bare și creați rapid comenzi de achiziție, selectând produse grupate pe sorți, culori, dimensiuni etc. Obțineți semnături electronice la comandă de la distanță sau personal, utilizând orice dispozitiv. Imprimați facturi personalizate, utilizând imprimante Bluetooth, imprimare în cloud sau serviciul de facturare E complet automatizat al Soft1. Fiți atașați cu ușurință fișierelor la comenzi prin Dropbox, inclusiv documente, foi de date, fotografii, videoclipuri și multe altele.
  Prezentați toate produsele dvs. pe orice dispozitiv mobil, utilizând catalogul electronic de vizualizare SFA de la Soft1. Navigați rapid prin produse și vizualizați fotografii și informații despre unitățile de măsură, prețurile cu ridicata și cu amănuntul, stocurile disponibile etc. Comutați direct de la showroom adăugând produse selectate în coșul electronic complet.
  Administrați oportunitățile și descoperiți informații importante pe care să puteți acționa. Importați și gestionați datele de contact și detaliile de afaceri ale potențialilor clienți, utilizând standardul SFA al Soft1 sau câmpurile personalizate. Estimați cifra de afaceri anticipată pe plumb și urmăriți rata de conversie la plată. Alocați acțiuni pe plumb și atașați cu ușurință fișiere, comenzi, documente, fotografii și videoclipuri.
  Generați situații financiare exacte și rapoarte privind cifra de afaceri pe client, sumele totale ale clienților în numerar și bancnote.
  Soft1 SFA acceptă mai multe limbi, cum ar fi limba Greacă, Engleză și Română. Puteți alege limba preferată la conectarea la aplicație.
  Monitorizați și colectați date pe inventar și luați decizii în cunoștință de cauză cu privire la reaprovizionare pentru a păstra depozitele rafturilor. Verificați și înregistrați cu ușurință prețurile de concurență, gestionați chestionarele disponibile și efectuați sondaje de evaluare la fața locului. Capturați imaginile afișate de produs și le conectați la locațiile de cont și de magazin ale clienților.
  Urmărește tendințele pieței și descoperă informații valoroase despre clienți, utilizând chestionare personalizate SFA de la Soft1. Creați și implementați în câteva minute chestionare ușor de utilizat și evaluați promoțiile și campaniile de marketing, urmăriți și gestionați reclamațiile, măsurați satisfacția clienților și aflați mai multe despre prezența pe piață și prețurile concurenței.
  Creați rapoarte dinamice, comparative privind cifra de afaceri pe client, comenzi de vânzări, vânzări pe produs, facturi emise și multe altele.
  Acțiunile făcute de utilizatorii Soft1 SFA sunt sincronizate automat cu Soft1 ERP 5, indiferent dacă utilizatorii sunt online sau offline. În plus, utilizatorii ajung să aleagă datele pe care doresc să le sincronizeze.
  Registru general, Active fixe, Venituri – Cheltuieli, Contabilitate și Contabilitate, Gestiune numerar și plată, Articole deschise, Carduri de credit, Plăți / rate de plată, Bugetare, Standarde Internaționale de Contabilitate (IAS), Contabilitatea costurilor, Factoring, Costul bazei de activitate (ABC)
  Procesul de producție și costul producției (intern)
  Design de Formulare, Script Builder, scenarii de flux de lucru, drepturi de execuție, sisteme la distanță, sisteme de alertă, set de instrumente de personalizare

  WMS

  soft1 erp 2

  Soft1 Mobile Warehouse

  Soft1 Mobile Warehouse gestionează activitățile depozitelor de marfă, distribuție sau producție. Folosind un dispozitiv mobil PDA, cu Soft1 Mobile Warehouse, puteți efectua sarcini zilnice în ceea ce privește gestionarea mărfurilor, gestionarea depozitării și recepția materialelor, gestionarea congestiei și alte activități asemenea.
  Soft1 Mobile Warehouse furnizează informații în timp real, suportă reducerea erorilor de recepție, colectarea, inventarierea și optimizarea fluxurilor de depozitare. Un sistem eficient de gestionare a depozitelor (WMS) are capacitatea de a îmbunătăți semnificativ calitatea managementului depozitului și de a aduce valoare adăugată în întregul lanț logistic pentru orice tip de companie, cum ar fi producătorii, distribuitorii, importatorii sau comercianții cu amănuntul.

  Avantaje Soft1 Mobile Warehouse

  Soft 1 360

  soft1 erp 3

  Soft1 360 este o soluție mobilă care oferă acces la aplicația Soft1 implementată prin intermediul smartphone-urilor, tabletelor sau laptop-urilor oriunde te afli, fără restricții de timp și locație, fără a necesita infrastructuri suplimentare.

  Soft1 360 vă permite să vizualizați toate browserele și rapoartele legate de drepturile de acces ale utilizatorilor, editarea sau ștergerea înregistrărilor curente (comenzi, facturi, inventar), inserând înregistrări noi.

  Soft1 360 poate fi personalizat și implementat cu ușurință, indiferent de modul în care funcționează Soft1 ERP (On-Premise sau Cloud). Acesta este oferit pe bază de abonament și nu necesită instalații specializate sau alte investiții în hardware.

  Acest serviciu sprijină companiile în optimizarea costurilor de operare, oferind acces rapid și flexibil la tehnologii de ultimă oră, care le pot oferi un avantaj competitiv față de concurență.