+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Parteneri

Vă invităm să cunoaşteţi partenerii noştri strategici:

Parteneriatele Serra Software fac parte din valorile de bază care suţin succesul nostru, permițându-ne să livrăm soluții inovatoare și valoare adăugată excepțională clienților.

Suntem dedicați construirii de parteneriate pe termen lung și mutual avantajoase, care să creeze valoare pentru toți cei implicați. Printr-o colaborarea eficientă, putem atinge obiective comune și să generăm o creștere sustenabilă.

SAP LOGO

SAP

Serra Software este Partener SAP pentru soluţia SAP Business One în România

SAP este lider de piață in aplicatii si solutii de business (inclusiv ERP) pentru companii, adresându-se companiilor de toate dimensiunile și din toate industriile. Suita de solutii SAP permite clienților să opereze profitabil, să se adapteze continuu la schimbările din piaţă și să facă diferența la nivel mondial.

SAP Business One este ERP-ul creat de SAP special pentru afacerile mici şi mijlocii, fiind utilizată la nivel global de peste 60.000 de companii.

SoftOne

Serra Software este Partener SoftOne pentru portofoliul de soluţii Soft1 ERP în România

SoftOne Technologies este o companie software dinamică, fondată în anul 2002, care dezvoltă soluții și servicii ERP, CRM, precum și aplicații de mobilitate și facturare electronică.

Soluțiile Soft1 sunt simple, integrate și eficiente. Acestea unifică procesele de business la nivelul întregii companii, printr-o singură platformă integrată. Aplicațiile Soft1 sunt utilizate de peste 32.000 de companii ce își desfășoară activitatea pe piețele internaționale.

SoftOne logo
Boyum logo

Boyum IT

Boyum IT Solutions are peste 20 de ani de succes dovediti în furnizarea de soluții în industria lanțului de aprovizionare pentru SAP Business. Fiind o organizație 100% condusă de parteneri, cu peste 600 de parteneri din întreaga lume, Boyum IT se angajează să ofere excelență în fiecare interacțiune și să ofere partenerilor sprijinul de care au nevoie pentru succes.

Fondată în Danemarca în 1997, Boyum IT implementează și sprijină modulul de contabilitate din SAPB1 ERP de mai bine de 15 ani. În 2004, Boyum IT a devenit partener autorizat pentru sistemul SAP Business One, iar compania este astăzi partener certificat SAP.