Valorile noastre

Avem șase valori fundamentale care guvernează modul
în care funcționează compania Serra Software. Noi trăim și respirăm aceste valori.

OBIECTIVE CLARE

Visul vostru stabilește obiectivele, obiectivele trasează acțiunile, acțiunile dau naștere la rezultate, rezultatele vă aduc succes.

John C. Maxwell

EXCELENȚĂ

Suntem ceea ce facem în mod repetat. Excelența, atunci, nu este un act, ci un obicei.

Aristotel

RESPONSABILITATE

Ce faceți pentru voi înșivă dispare cu voi, ceea ce faceți pentru alții rămâne pentru veșnicie.

Albert Einstein

CALITATE

Calitatea nu este niciodată un accident, ci rezultatul unui efort de inteligență.

John Ruskin

PROFESIONALISM

Munca unui om poate fi plătită. Caracterul său, cultura lui, niciodată.

M. Eminescu

RESPECT

Oamenii au fost creați pentru a fi iubiți. Lucrurile au fost create pentru a fi folosite. Motivul pentru care lumea este în haos este că lucrurile sunt iubite și că oamenii sunt folosiți.

Dalai Lama

Echipa noastră

Echipa noastră reprezintă cel mai valoros bun pe care il avem, crescând valoarea produselor și tehnologiilor pe care le oferim.

Echipa este mândria noastră, iar fiecare membru este un specialist în domeniul său. Împreună realizăm o medie de 15 ani de experiență în domeniul implementării ERP și astfel ne asigurăm că investiți acolo unde sunt cele mai bune rezultate.

Calin 2

Călin Vlad

General Manager & Co-founder

Mă numesc Călin (după cum puteți vedea mai sus) și am o experiență în ERP de peste 13 ani.

Câteva lucruri despre mine: sunt căsătorit, îmi place muzica, în special instrumentele musicale, sporturile de echipă și sunt dependent de activitățile antreprenoriale. În 2011 am format Serra Software pentru a aduce utilizatorilor de Soft1ERP de la vremea respectivă, servicii mai bune de implementare și post-implementare. Cred ca specialitatea mea este de a simplifica complexul și de a depăși decalajul dintre teorie și execuție. Îmi place să învăț și să ajut oamenii să înțeleagă concepte dificile. Nimic nu mă înnebunește mai mult decât să aud pe cineva spunând ”Nu fac pentru că nu știu”.
Citește mai mult...

Andreea 2

Andreea Stoica

Product Manager & Co-founder

Buna! Sunt Andreea si in loc sa merg la cursuri, am preferat sa ma angajez din anul II de facultate.

Desi acum am unele regrete, atunci asa era moda. Partea buna este ca am ramas in aceeasi echipa, sunt 14 ani de atunci... De ce nu am facut nicio schimbare in acest timp? Pentru ca am avut parte de foarte multe provocari. Noul meu proiect de suflet se numeste SAP Business One si m-am indragostit de el. In rest, sunt o familista convinsa, imi plac calatoriile si istoria si pentru mine a face este mai important decat a vorbi despre ce pot face.
Citește mai mult...

Cristi Serban

Cristi Șerban

Business Development Manager & Co-founder

O colegă m-a caracterizat odată ca fiind ”un excelent explorator, atât al

business-ului, cât și al globului. Prin ochii lui, întreaga echipă poate vedea lumea...”. Cred că vorbele ei reflectă clar cât de mult îmi place să vizitez alte locuri, și nu doar în concedii. Nimic nu îmi da un sentiment mai mare de împlinire decât o călătorie de câteva luni în Asia, petrecând timp cu localnicii, cunoscând obiceiurile și mentalitatea lor. Fiind antreprenor de peste 21 de ani, am nevoie de acest tip de iluminare spirituală din când în când, pentru a câștiga noi perspective asupra business-ului nostru.
Citește mai mult...

Paula 2

Paula Iordache

Customer Care Executive Manager & Co-founder

Am petrecut peste 11 ani în activități de implementare, de la dezvoltarea de interfațe și programe, până la

îndrumarea echipelor în atingerea obiectivelor de business. Mamă și soție grozavă, îndragostită de pantofi și genți. Dispusă pentru a călători și a explora arii noi, atât în business cât și dpdv. personal.
Citește mai mult...

Remus 2

Remus Kolcze

Sr. Business Consultant

Lucrez în proiecte de implementare de peste 14 ani, făcând câte puțin din fiecare: de la instalarea serverului SQL până la analiză de business, implementare

, post-implementare, customizări la cererea clienților, și chiar Business Intelligence și programare.
Citește mai mult...

Maria 2

Maria Vitan

Chief Administrative Officer

M-am alaturat echipei Serra inca de la incepurile companiei, de peste 10 ani, asadar, Serra face parte din identitatea mea. Astfel, mi-am asumat valorile

firmei, devenind un brand-ambassador fara sa imi dau seama. Sunt o persoana analitica, optimista si careia ii place sa rada. Cel mai important lucru pentru mine este familia. In timpul liber prefer sa calatoresc, iar in zilele ploioase nu apreciez nimic mai presus de o carte buna si o ceasca de cafea.
Citește mai mult...

Silvia Popa

Silvia Popa

Sales Manager

Mi-am inceput cariera in domeniul IT in 2006. De-a lungul experientei am lucrat pentru mai multe companii

unde m-am dezvoltat profesional in aria vanzarilor de solutii ERP. Imi place sa fiu aproape de client si sa ii inteleg perfect nevoile de business. Consider ca nu poti progresa in nici un domeniu daca nu esti pasionat de ceea ce faci. Nimic nu ma relaxeaza mai mult decat sa citesc o carte buna in momentele de liniste. Familia este cea mai importanta si incerc sa gasesc un echilibru intre viata de familie si activitatea profesionala.
Citește mai mult...

anaserrra

Ana Constantinescu

Marketing Manager

Eu sunt persoana care construieşte şi expune povestea brand-ului Serra Software. Sunt responsabilă de tot ce reprezintă

imaginea companiei, planificarea strategiei de marketing şi aplicarea ei. Am o experienţă vastă în domeniul de Business Software, de peste 15 ani, şi mă bucur sincer că am ocazia acum de promova două soluţii software pe care le cunosc foarte bine şi care, în opinia mea, vor revoluţiona modul în care companiile lucrează – SAP B1 şi Soft1 ERP. Îmi place muzica veche, să călătoresc şi să cunosc diverse culturi. Sunt o familistă în primul rând şi mă bucur de toate momentele unice in care îi am aproape pe cei dragi sufletului meu.
Citește mai mult...

Eugen 2

Eugen Nedelcu

Business Analyst

Așa cum mă conoaște lumea, cu părul blond sau șaten deschis, cu ochi albaștri, de fapt mai mult verzi, familist convins,

iubitor de sport și natură, … cu o experiență de peste 21 de ani în implementari de Sisteme Integrate de Gestionare a Resurselor Intreprinderilor, începând ca analist programator și continuând cu roluri de consultant și director de proiect, pentru companii din domenii diverse de activitate, oferind soluții și implementând module care acoperă activitățile comerciale, financiare, de producție, de gestionare a depozitelor sau a relatiilor cu clienții, cu o participare amplă în toate etapele, cum ar fi analiza activității companiei, elaborarea documentației necesare implementării sau a materialelor didactice pentru utilizatori principali sau finali, parametrizarea aplicațiilor și instruirea utilizatorilor, precum și oferirea de consultanță și suport post-implementare.
Citește mai mult...

Sorin 2

Sorin Cirica

Project Manager

Salut! Ma numesc Sorin Cirica si sunt “Nascut pentru pescuit, nevoit sa muncesc!”. Vorbele acestea nu imi apartin,

dar ma regasesc in ele! Am ales sa lucrez in Serra in urma cu 7 ani, si am ales sa raman in Serra pentru ca imi place. Imi place atat echipa si atmosfera, cat si ceea ce fac. Sunt Project manager de ceva timp si am grija ca lucrurile sa se miste in ritmul si directia potrivite pentru a asigura succesul implementarilor, fie ca vorbim de mici dezvoltari de solutii pentru clientii existenti sau de proiecte noi de implementare. Sunt casatorit si am o fetita de 11 ani. Incerc sa o educ asa cum am fost si eu educat, in spiritul respectului si corectitudinii, a onorarii promisiunilor si cuvantului dat, niste valori care trag puternic la cantar intr-o societate sanatoasa, pentru a carei “sanatate” trebuie sa ne luptam cu totii, mai ales acum.
Citește mai mult...

Elena1 1

Elena Furtună

Implementation Manager

Dedicată implementării proiectelor de peste un deceniu, cu activitate intensă și amintiri din "armată".

Soț pasionat de acustică și un fiu atras nativ de tehnologie. Fosta practicanta a săriturii în înălțime, conturează aspirații extinse.
Citește mai mult...

Coleg1

Cosmin Veștemean

Sr. Software Developer

Sunt un programator pasionat de lucrurile făcute diferit și conexiunile îndrăznețe. Îmi plac desenele animate, filmele

cu eroi, teoriile care au sens și cărțile de toate felurile.
Citește mai mult...

Georgiana 2

Georgiana Vizitiu

Sr. Payroll Consultant

Acord consultanță ERP de peste 13 ani pentru că îmi place și pot afirma cu siguranță că ERP-ul este jumătate din viața mea. La Serra Software sunt responsabilă de

implementarea, suportul și dezvoltarea modulului de HR & Payroll. Ador echipa mea și atmosfera din birou. Așa cum spune colega mea, Alina, "facem cea mai bună treabă în timp ce ne distrăm".
Citește mai mult...

AlinaF 2

Alina Filip

Sr. Software Developer

M-am alăturat echipei Serra Software in 2015. Misiunea mea este să personalizez interfețele ERP și să configurez automatizări si integrari specifice,

în funcție de cerințele clientului. Datorită contextului meu tehnic, colegii îmi cer ajutorul în diferite situații și trebuie să mărturisesc că este o mare satisfacție în a ajuta un coleg la nevoie și a trimite împreună soluția la timp. Pentru că îmi plac numerele, pot rezolva cu ușurință chiar și cele mai dificile puzzle-uri Sudoku. Sunt introvertita și empatică pentru oamenii din jurul meu.
Citește mai mult...

bogdan scafariu 1

Bogdan Scafariu

Software Developer

Salutare! Mă numesc Scafariu Bogdan (Scafi), am 21 de ani și sunt cel mai tânăr membru Serra Software. Studiez Informatică aplicată

la Universitatea Transilvania din Brașov și iubesc programarea încă de la primul contact cu aceasta. Când nu programez merg în drumeții pe munte, vizitez locuri noi, ascult muzică, sau câteodată, mai dorm.
Citește mai mult...

Laura 2

Laura Russchih

Sr. ERP Consultant

Bună! Sunt Laura. Fire creativă, am încercat câteva proiecte hand-made și cele mai bune metode de relaxare pentru mine sunt desenul, coloratul și pictura.

Iubesc animalele, în special câinii și îmi place să fac prăjituri – fac cele mai bune torturi. Călătoriile au de asemenea, un loc important în viata mea. Cu 5 ani în urmă mi-am pus o dorință, să devin consultant ERP. Și cum trebuie să ai grijă ce îți dorești, pentru că se poate îndeplini, atunci Serra Software mi-a îndeplinit dorința. Acum sunt consultant ERP în departamentul de suport, monitorizez, clasific solicitările clienților și le ofer soluții urmărind satisfacția acestora și obiectivul companiei.
Citește mai mult...

Daniel 2

Daniel Filip

Sr ERP Consultant

Salut! Sunt tipul pe care îl cunoașteți mai mult de la telefon sau din e-mail. Din 2009, vă ofer suport și transpun optim ideile de dezvoltare a

afacerii voastre, în Soft1 ERP. În 2017, am devenit coordonatorul Departamentului Customer Service al Serra Software. Colegii mei lucrează în sedii diferite, dar întotdeauna am încurajat comunicarea si am susținut coeziunea grupului. Sunt foarte determinat să ajut echipa, să ofer sfaturi si să aplicăm bune practici. Împreună cu colegii, mă ghidez după ideea că este mai importantă tratarea cauzei, nu doar rezolvarea sesizării. Sunt căsătorit cu colega de la departamentul R&D, cu care mă înțeleg de minune și acasă și la birou. Sunt un gurmand recunoscut în companie și îmi place să pregătesc playlist-ul de muzică la petreceri.
Citește mai mult...

Anca 2

Anca Ceteraș

Business Analyst

Cred în echipe și valoarea pe care o creează oamenii cu talente diferite. Mă simt în largul meu când este vorba despre analiza de business

, acțiuni de marketing, strategie și planuri pe termen lung. Îmi place să călătoresc, să cunosc oameni din diferite culturi și să ascult povești din trecut și viitor.
Citește mai mult...

ananicoserra

Ana Nicolescu

Sr. ERP Consultant

Buna! Numele meu este Ana Nicolescu si m-am alaturat de curand echipei Serra Software, in cadrul departamentului Customer Service. Experienta in IT mi-am inceput-o in 2015, cand un bun prieten

m-a intrebat daca nu as dori o schimbare in viata mea profesionala. Cum imi plac provocarile, am acceptat si am ales sa raman in acest domeniu. Sunt o persoana optimista, vesela, imi place sa lucrez atat in echipa cat si individual si sa ajut persoanele de langa mine. In timpul liber, imi place sa petrec timp alaturi de familia mea si sa ne bucuram de fiecare moment impreuna.
Citește mai mult...

Alex 2

Alexandru Dumitru

Sr. ERP Consultant

Salut! Sunt Alex! Am intrat in echipa Serra acum 4 ani si sunt bucuros de alegerea facuta. Casatorit si mandru in acelasi timp, deoarece in viitorul apropiat

voi deveni pentru prima data tata. Imi place sportul, sa calatoresc, iar atunci cand am ocazia nu ratez o partida de fotbal sau tenis de masa cu prietenii. Imi place ce fac, iar alaturi de colegii mei, oferim raspunsuri clientilor nostri la intrebari de genul "Cum" "Cand" sau "De ce". Sunt de parere ca pentru a reusi in orice obiectiv propus, primul pas este sa-ti doresti acel ceva, al doilea daca esti dispus sa faci sacrificii pentru acel lucru iar cel mai important sa-ti placa. Imi place sa ma implic, sa comunic cu oamenii, sa ajut, constiincios si meticulos in ceea ce fac.
Citește mai mult...

Ovidiu Popa 02 2

Ovidiu Popa

Sr. ERP Consultant

Salut! Sunt Ovidiu! Lucrez in domeniul de implementare software de peste 11 ani. Sunt un om tehnic, pasionat de tot ce este nou. Intrucat imi plac provocarile,

niciodata nu renunt pana nu gasesc o solutie pentru problemele intalnite. In timpul liber, imi place sa conduc si sa petrec timp cu cei dragi.
Citește mai mult...

gabrielaserra

Gabriela Cojocaru

Sr. ERP Consultant

Salut, sunt Gabriela, lucrez in domeniul software de 4 ani, sunt un om tehnic, cu ganduri mari in a imi depasi limitele. In timpul liber imi place sa fac sport, imi plac drumetiile, filmele

si timpul cu prietenii.
Citește mai mult...

stefanmara round

Ştefan Mara

ERP Consultant

Salut, la numele de Stefan eu raspund si imi place sa gasesc solutii. In 2016 am luat contact cu Softone pentru prima data si de atunci "ma joc" prin el si numai. De ceva vreme troubleshooting-ul a fost

activitatea mea zilnica pe diverse aplicatii. Imi place linistea si muzica, cu cat e muzica mai tare cu atat mai multa liniste am sa pot citi .
Citește mai mult...

beatrice scaled

Beatrice Pițigoi

Software Developer

Fiind o studentă ambițiosă și muncitoare, cu o gândire analitică și sistematică, sunt întotdeauna dornică să încerc lucruri noi și provocatoare. În special în sfera informaticii.

Îndeplinirea obiectivelor mele de până acum, mi-a sporit încrederea și m-a motivat să caut în continuare activități intrigante, dându-mi în același timp curajul să îmi exprim ferm convingerile și să îmi susțin soluțiile. Atât pe plan profesional, cât și personal. Cu un accent clar pe progres, sunt adepta îmbunătățirii proceselor si a reînnoirii operațiunilor. Așadar, obiectivele mele în carieră se potrivesc perfect cu noul meu rol în această companie.
Citește mai mult...