Valorile noastre

Avem șase valori fundamentale care guvernează modul
în care funcționează compania Serra Software. Noi trăim și respirăm aceste valori.

OBIECTIVE CLARE

Visul vostru stabilește obiectivele, obiectivele trasează acțiunile, acțiunile dau naștere la rezultate, rezultatele vă aduc succes.

John C. Maxwell

EXCELENȚĂ

Suntem ceea ce facem în mod repetat. Excelența, atunci, nu este un act, ci un obicei.

Aristotel

RESPONSABILITATE

Ce faceți pentru voi înșivă dispare cu voi, ceea ce faceți pentru alții rămâne pentru veșnicie.

Albert Einstein

CALITATE

Calitatea nu este niciodată un accident, ci rezultatul unui efort de inteligență.

John Ruskin

PROFESIONALISM

Munca unui om poate fi plătită. Caracterul său, cultura lui, niciodată.

M. Eminescu

RESPECT

Oamenii au fost creați pentru a fi iubiți. Lucrurile au fost create pentru a fi folosite. Motivul pentru care lumea este în haos este că lucrurile sunt iubite și că oamenii sunt folosiți.

Dalai Lama

Echipa noastră

Echipa noastră reprezintă cel mai valoros bun pe care il avem, crescând valoarea produselor și tehnologiilor pe care le oferim.

Echipa este mândria noastră, iar fiecare membru este un specialist in domeniul său. Împreună realizează o medie de 15 ani de experiență în domeniul implementării ERP, și astfel de asigurăm că investiți acolo unde sunt cele mai bune rezultate.
Calin 2

Călin Vlad

General Manager & Co-founder

Mă numesc Călin (după cum puteți vedea mai sus) și am o experiență în ERP de peste 13 ani.

Câteva lucruri despre mine: sunt căsătorit, îmi place muzica, în special instrumentele musicale, sporturile de echipă și sunt dependent de activitățile antreprenoriale. În 2011 am format Serra Software pentru a aduce utilizatorilor de Soft1ERP de la vremea respectivă, servicii mai bune de implementare și post-implementare. Cred ca specialitatea mea este de a simplifica complexul și de a depăși decalajul dintre teorie și execuție. Îmi place să învăț și să ajut oamenii să înțeleagă concepte dificile. Nimic nu mă înnebunește mai mult decât să aud pe cineva spunând ”Nu fac pentru că nu știu”.
Citește mai mult...

Andreea 2

Andreea Stoica

Product Manager & Co-founder

Buna! Sunt Andreea si in loc sa merg la cursuri, am preferat sa ma angajez din anul II de facultate.

Desi acum am unele regrete, atunci asa era moda. Partea buna este ca am ramas in aceeasi echipa, sunt 14 ani de atunci... De ce nu am facut nicio schimbare in acest timp? Pentru ca am avut parte de foarte multe provocari. Noul meu proiect de suflet se numeste SAP Business One si m-am indragostit de el. In rest, sunt o familista convinsa, imi plac calatoriile si istoria si pentru mine a face este mai important decat a vorbi despre ce pot face.
Citește mai mult...

Cristi Serban

Cristi Șerban

Business Development Manager & Co-founder

O colegă m-a caracterizat odată ca fiind ”un excelent explorator, atât al

business-ului, cât și al globului. Prin ochii lui, întreaga echipă poate vedea lumea...”. Cred că vorbele ei reflectă clar cât de mult îmi place să vizitez alte locuri, și nu doar în concedii. Nimic nu îmi da un sentiment mai mare de împlinire decât o călătorie de câteva luni în Asia, petrecând timp cu localnicii, cunoscând obiceiurile și mentalitatea lor. Fiind antreprenor de peste 21 de ani, am nevoie de acest tip de iluminare spirituală din când în când, pentru a câștiga noi perspective asupra business-ului nostru.
Citește mai mult...

Paula 2

Paula Iordache

Customer Care Executive Manager & Co-founder

Am petrecut peste 11 ani în activități de implementare, de la dezvoltarea de interfațe și programe, până la

îndrumarea echipelor în atingerea obiectivelor de business. Mamă și soție grozavă, îndragostită de pantofi și genți. Dispusă pentru a călători și a explora arii noi, atât în business cât și dpdv. personal.
Citește mai mult...

Remus 2

Remus Kolcze

Sr. Business Consultant

Lucrez în proiecte de implementare de peste 14 ani, făcând câte puțin din fiecare: de la instalarea serverului SQL până la analiză de business, implementare

, post-implementare, customizări la cererea clienților, și chiar Business Intelligence și programare.
Citește mai mult...

Maria 2

Maria Vitan

Chief Administrative Officer

O colaboratoare a fost surprinsa cand m-a vazut prima data, la o conferinta: “Sunteti asa, delicata, micuta, frumusica… La telefon, pareati un zbir de vreo doi metri!”

Sub zambetul deschis si tinuta cand profi, cand fancy se ascund o putere de munca impresionanta si o constiinciozitate necrutatoare, datorita careia adesea erorile sunt prevenite si nu corectate asa cum ii sta bine unui chief administrative officer si mereu la curent cu ultimele trenduri din fashion sau cultura. Ca o fana declarata GOT, citatul meu preferat este: “ Cuvintele nu înseamnă nimic. Faptele contează”
Citește mai mult...

Sorin 2

Sorin Cirica

Project Manager

Salut! Ma numesc Sorin Cirica si sunt “Nascut pentru pescuit, nevoit sa muncesc!”.

Vorbele acestea nu imi apartin, dar ma regasesc in ele! Am ales sa lucrez in Serra in urma cu 7 ani, si am ales sa raman in Serra pentru ca imi place. Imi place atat echipa si atmosfera, cat si ceea ce fac. Sunt Project manager de ceva timp si am grija ca lucrurile sa se miste in ritmul si directia potrivite pentru a asigura succesul implementarilor, fie ca vorbim de mici dezvoltari de solutii pentru clientii existenti sau de proiecte noi de implementare. Sunt casatorit si am o fetita de 11 ani. Incerc sa o educ asa cum am fost si eu educat, in spiritul respectului si corectitudinii, a onorarii promisiunilor si cuvantului dat, niste valori care trag puternic la cantar intr-o societate sanatoasa, pentru a carei “sanatate” trebuie sa ne luptam cu totii, mai ales acum.
Citește mai mult...

Elena1 1

Elena Furtună

Implementation Manager

Dedicată implementării proiectelor de peste un deceniu, cu activitate intensă și amintiri din "armată".

Soț pasionat de acustică și un fiu atras nativ de tehnologie. Fosta practicanta a săriturii în înălțime, conturează aspirații extinse.
Citește mai mult...

Eugen 2

Eugen Nedelcu

Business Analyst

Așa cum mă conoaște lumea, cu părul blond sau șaten deschis, cu ochi albaștri, de fapt mai mult verzi, familist convins,

iubitor de sport și natură, … cu o experiență de peste 21 de ani în implementari de Sisteme Integrate de Gestionare a Resurselor Intreprinderilor, începând ca analist programator și continuând cu roluri de consultant și director de proiect, pentru companii din domenii diverse de activitate, oferind soluții și implementând module care acoperă activitățile comerciale, financiare, de producție, de gestionare a depozitelor sau a relatiilor cu clienții, cu o participare amplă în toate etapele, cum ar fi analiza activității companiei, elaborarea documentației necesare implementării sau a materialelor didactice pentru utilizatori principali sau finali, parametrizarea aplicațiilor și instruirea utilizatorilor, precum și oferirea de consultanță și suport post-implementare.
Citește mai mult...

Coleg1

Cosmin Veștemean

Sr. Software Developer

Sunt un programator pasionat de lucrurile făcute diferit și conexiunile îndrăznețe. Îmi plac desenele animate, filmele

cu eroi, teoriile care au sens și cărțile de toate felurile.
Citește mai mult...

Anna

Anna Vișean

Research & Development Manager

Sunt Anna. Conduc Departamentul de Cercetare și Dezvoltare din Serra și sunt specializată în crearea de soluții

personalizate și integrarea cu alte sisteme și soluții ERP. Mi-am inceput job-ul la Serra in 2013 si am ramas pentru ca facem o echipa minunata! Sunt pasionat de jocurile video și de baiețelul meu - Robert.
Citește mai mult...

Georgiana 2

Georgiana Vizitiu

Sr. Payroll Consultant

Acord consultanță ERP de peste 13 ani pentru că îmi place și pot afirma cu siguranță că ERP-ul este jumătate din viața

mea. La Serra Software sunt responsabilă de implementarea, suportul și dezvoltarea modulului de HR & Payroll. Ador echipa mea și atmosfera din birou. Așa cum spune colega mea, Alina, "facem cea mai bună treabă în timp ce ne distrăm".
Citește mai mult...

AlinaF 2

Alina Filip

Sr. Software Developer

M-am alăturat echipei Serra Software in 2015. Misiunea mea este să personalizez interfețele ERP și să configurez automatizări si integrari specifice,

în funcție de cerințele clientului. Datorită contextului meu tehnic, colegii îmi cer ajutorul în diferite situații și trebuie să mărturisesc că este o mare satisfacție în a ajuta un coleg la nevoie și a trimite împreună soluția la timp. Pentru că îmi plac numerele, pot rezolva cu ușurință chiar și cele mai dificile puzzle-uri Sudoku. Sunt introvertita și empatică pentru oamenii din jurul meu.
Citește mai mult...

bogdan scafariu 1

Bogdan Scafariu

Software Developer

Salutare! Mă numesc Scafariu Bogdan (Scafi), am 21 de ani și sunt cel mai tânăr membru Serra Software. Studiez Informatică aplicată

la Universitatea Transilvania din Brașov și iubesc programarea încă de la primul contact cu aceasta. Când nu programez merg în drumeții pe munte, vizitez locuri noi, ascult muzică, sau câteodată, mai dorm.
Citește mai mult...

AlinaS

Alina Shaker

Marketing Manager

Eu fac magia de marketing din spatele brand-ul nostru, modelarea strategiei și execuția acesteia. Pasionată de marketingul digital și social-media,

sunt responsabilă de menținerea prezenței și crearea de conținut pe conturile noastre de social media (Facebook, Linked In, Twitter & Instagram). Cred cu tărie că orice este posibil dacă există voința de a face acel lucru. Îmi plac animalele, cheesecake-urile, muzica rock din anii 70, mirosul de cărți noi și violetele. Mi-ar fi plăcut să locuiesc lângă mare. M-am alăturat echipei Serra Software din mai multe motive, dar unul dintre cele mai importante a fost faptul că implementăm o soluție care s-a angajat să facă lumea un loc mai bun, contribuind la realizarea obiectivelor globale ale ONU - SAP Business One.
Citește mai mult...

Tunde 2

Tünde Varga

Sr. ERP Consultant

După cum sugerează titlul, am implementat ERP de peste 16 ani, oferind suport, analiză și servicii post-implementare.

M-am alăturat Serra Software și am ales să rămân pentru că suntem o familie profesională, împărtășind aceleași valori. Sunt o artistă înnăscută, îmi place să pictez, să desenez și să creez lucruri. În plus, mă interesează cărțile de dezvoltare personală, deoarece cred că oamenii ar trebui să crească emoțional și intelectual toată viața lor.
Citește mai mult...

Daniel 2

Daniel Filip

Support Team Leader

Salut! Sunt tipul pe care îl cunoașteți mai mult de la telefon sau din e-mail. Din 2009, vă ofer suport și transpun optim ideile de dezvoltare a

afacerii voastre, în Soft1 ERP. În 2017, am devenit coordonatorul Departamentului Customer Service al Serra Software. Colegii mei lucrează în sedii diferite, dar întotdeauna am încurajat comunicarea si am susținut coeziunea grupului. Sunt foarte determinat să ajut echipa, să ofer sfaturi si să aplicăm bune practici. Împreună cu colegii, mă ghidez după ideea că este mai importantă tratarea cauzei, nu doar rezolvarea sesizării. Sunt căsătorit cu colega de la departamentul R&D, cu care mă înțeleg de minune și acasă și la birou. Sunt un gurmand recunoscut în companie și îmi place să pregătesc playlist-ul de muzică la petreceri.
Citește mai mult...

Anca 2

Anca Ceteraș

Business Analyst

Cred în echipe și valoarea pe care o creează oamenii cu talente diferite. Mă simt în largul meu când este vorba despre analiza de business

, acțiuni de marketing, strategie și planuri pe termen lung. Îmi place să călătoresc, să cunosc oameni din diferite culturi și să ascult povești din trecut și viitor.
Citește mai mult...

Laura 2

Laura Russchih

Sr. ERP Consultant

Bună! Sunt Laura. Fire creativă, am încercat câteva proiecte hand-made și cele mai bune metode de relaxare pentru mine sunt desenul, coloratul și pictura.

Iubesc animalele, în special câinii și îmi place să fac prăjituri – fac cele mai bune torturi. Călătoriile au de asemenea, un loc important în viata mea. Cu 5 ani în urmă mi-am pus o dorință, să devin consultant ERP. Și cum trebuie să ai grijă ce îți dorești, pentru că se poate îndeplini, atunci Serra Software mi-a îndeplinit dorința. Acum sunt consultant ERP în departamentul de suport, monitorizez, clasific solicitările clienților și le ofer soluții urmărind satisfacția acestora și obiectivul companiei.
Citește mai mult...

Alex 2

Alexandru Dumitru

Sr. ERP Consultant

Salut! Sunt Alex! Am intrat in echipa Serra acum 4 ani si sunt bucuros de alegerea facuta. Casatorit si mandru in acelasi timp, deoarece in viitorul apropiat

voi deveni pentru prima data tata. Imi place sportul, sa calatoresc, iar atunci cand am ocazia nu ratez o partida de fotbal sau tenis de masa cu prietenii. Imi place ce fac, iar alaturi de colegii mei, oferim raspunsuri clientilor nostri la intrebari de genul "Cum" "Cand" sau "De ce". Sunt de parere ca pentru a reusi in orice obiectiv propus, primul pas este sa-ti doresti acel ceva, al doilea daca esti dispus sa faci sacrificii pentru acel lucru iar cel mai important sa-ti placa. Imi place sa ma implic, sa comunic cu oamenii, sa ajut, constiincios si meticulos in ceea ce fac.
Citește mai mult...

Oana 2

Oana Gavrilescu

Sr. ERP Consultant

Am acordat suport ERP de peste 8 ani. Este exact cum se spune: "dacă îți place ceea ce faci, nu vei lucra nicio zi din viața ta!" Și ce să

nu-ți placă atunci când echipa ta este unită și te sprijină la nevoie? Când nu analizez solicitări și soluții, călătoresc, pentru că îmi place istoria și să vizitez locuri noi sau mă bucur de o carte bună. Și ascult muzică. O mulțime de muzică, foarte des ... OK, poate non-stop, dar nu judecăm aici!
Citește mai mult...