București 03.03.2017 – Eveniment – Dăm valoare parteneriatului în servicii software

Luna martie a acestui an a început pentru echipa Serra cu o întâlnire deosebită cu partenerii noștri clienți și colaboratori.

Colegii noștri au evidențiat celor prezenți noi oportunități în exploatarea eficientă a ERP-ului utilizat, concretizate în dezvoltări făcute de echipa Serra, precum: automatizări în verificare date parteneri, funcționalități în modulul salarizare, soluții de BI și soluția de mobilitate Soft1360 a platformei ERP.

Marele câștig al acestui eveniment a fost acela ca am avut ocazia de a continua dialogul cu clienții noștri, fapt ce a permis consolidarea legăturilor de parteneriat și descoperirea de noi canale de comunicare și colaborare.

Suntem onorați de faptul că partenerii au răspuns invitației de a fi alături de noi și au considerat util acest tip de întâlnire, punând în evidența în cadrul discuțiilor modul în care soluția ERP folosită poate fi exploatată optim pentru business-ul fiecăruia. Clienții Serra Software au avut ocazia să se cunoască, să schimbe păreri și chiar să dezvolte relații de afaceri. Dorim consolidarea acestor relații reciproc avantajoase pentru dezvoltarea unor parteneriate de lungă durată, bazate pe încredere și profesionalism.

În viitor, dorim ca aceste evenimente să devină o tradiție pentru noi și să ne ajute în consolidarea relațiilor cu toți partenerii noștri.

 

3.2 3.3 3.4

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Ne-am extins echipa!

Dragi Parteneri, Ne bucurăm să vă anunțăm din nou că ne-am extins echipa! De astăzi, le urăm ”Bun venit” noilor membri: Sorina Marton, Gabriela Cojocaru,