Dezvoltări Serra: ”Configurare modul Referate de Necesitate”

Configurare modul Referate de Necesitate

 

Având un volum mare de achizitii interne (altele decat mărfuri) și cunoscând capabilitățile de customizare ale soluției Sot1 de către echipa noastră, clientul nostru a cerut dezvoltarea unui modul de referate de necesitate.

În urma utilizării acestui modul în timp, s-a dovedit un control sporit al cheltuielilor, rezultând chiar diminuarea unor costuri. Referatele de necesitate, odată introduse, cu informații atât despre produsele și serviciile achiziționate, cât și despre centrul de cost aferent și scopul achiziției, urmează un flux de aprobare.

Referatele de necesitate aprobate pot fi preluate direct în factură, economisind astfel din timpul departamentului contabil. Dezvoltarea modulului a ținut cont ca interfața să fie cât mai intuitivă și ușor de utilizat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

SAP Business One Analytics – Dashboard

In loc sa examineze mai multe rapoarte, orice manager ar prefera sa aiba o imagine de ansamblu a activitatii pe care o conduce. In plus,

General

WMS pentru SAP Business One

Vedeți cum puteți îmbunătăți procesele SAP Business One cu WMS în timp real, flexibil și scalabil Aflați cum vă puteți îmbunătăți procesele de afaceri și