+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Încheiere Training4Soft1 – Modulul Advanced, sesiunea a II-a

 

 

Testimonial Video Training4Soft1 – Wellness Solutions

În perioada 23 Octombrie – 5 Noiembrie, Serra Software a desfășurat cea de-a doua sesiune de #Training4Soft1- modulul #Advanced. Dorim să le mulțumim încă o dată cursanților, atât pentru participare, cât și pentru disponibilitatea de a-și exprima părerea cu privire la programul nostru de training. Mai jos, puteți viziona un #testimonial video de la Alina Turtoi, expert contabil la Wellness Solutions.

Posted by Serra Software on Friday, November 8, 2019

În perioada 23 Octombrie- 5 Noiembrie, Serra Software a desfășurat cea de-a doua sesiune de cursuri de Soft1ERP, modulul Avansat.

Conform programei, cursanții au învățat să configureze și să parametrizeze programul, dobândind abilitățile necesare pentru a oferi suport de nivel 1. De asemenea, companiile participante au primit acces gratuit și nelimitat la platforma de training dezvoltată de echipa Serra Software, www.trainingsoft1.ro, unde pot fi accesate videoclipuri pentru acțiuni unice din Soft1ERP.

Dorim să vă informăm că acesta a fost ultima sesiune în formatul actual – 10 zile de curs x 6h/zi, susținute la sediul nostru, urmând ca din 2020 să vă întâmpinăm cu noi oferte atractive!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din