MAROZA NATURAL – Modul custom: Automatizare comenzi furnizori externi

 Automatizare comenzi furnizori externi

 

Având o gama de produse foarte diversificată de tip plafar, un lanț de magazine în plină dezvoltare si rulaje de produse influențate de numeroși factori comerciali, dezvoltarea unui modul automatizat pentru calculul necesarului în vederea realizării comenzilor, ținând cont și de indicatori specifici ai furnizorilor externi, a fost o prioritate pentru buna desfășurare a activității clientului.

Utilizând un algoritm complet de calcul bazat pe date statistice, se realizează dintr-un singur pas încadrarea articolelor în categoriile ABC-FMR, calculul abaterilor rmedii pe intervale de timp, precum și propunerea de comandă influențată de indicatori precum durata de livrare, deviația standard a livrărilor, ritmicitatea aprovizionării.

Alte funcționalități implementate și utile pentru fluxul de aprovizionare sunt: trimiterea automată pe e-mail a comenzilor de către furnizori, importul confirmărilor de comandă de la furnizori.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

SAP Business One Analytics – Dashboard

In loc sa examineze mai multe rapoarte, orice manager ar prefera sa aiba o imagine de ansamblu a activitatii pe care o conduce. In plus,

General

WMS pentru SAP Business One

Vedeți cum puteți îmbunătăți procesele SAP Business One cu WMS în timp real, flexibil și scalabil Aflați cum vă puteți îmbunătăți procesele de afaceri și