+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Mesaj din partea conducerii Serra Software

Dragi parteneri,

In timp ce pandemia de COVID-19 continua, impactul acesteia se resimte asupra populatiei si companiilor din toata lumea. As vrea sa ma adresez dumneavoastra personal pentru a va asigura ca la Serra Software ne-am luat angajamentul de a avea grija de siguranta si sanatatea angajatilor, clientilor, partenerilor nostri si comunitatii, mai ales in perioade de criza ca aceasta.

Serra Software mentine in continuare un plan de continuitate a afacerii, urmand toate recomandarile stabilite de Organizatia Mondiala a Sanatatii, precum si de autoritatile guvernamentale.

Lucram constant si cu dedicare pentru a ne asigura ca suportul si serviciile cu care clientii nostri sunt obisnuiti raman la aceleasi standarde ridicate, protejand in acelasi timp sanatatea si siguranta echipei noastre.

Fiind partenerul dumneavoastra pentru transformare digitala, stim ca traversati o perioada in care necesitatea de schimbare si de dezvoltare a sistemelor astfel incat sa permita lucrul de la distanta, este mai mare ca niciodata. Ramanem alaturi de partenerii si comunitatea noastra in navigarea provocarii reprezentate de COVID-19.

Va dorim multa sanatate si siguranta dvs., familiilor dvs. si colaboratorilor.

Toate cele bune,

Calin Vlad

Director General

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din