Serra Custom: Modul introducere deconturi

Modul introducere deconturi

 

Pentru eficientizarea introducerii unui număr mare de deconturi, s-a configurat un modul de introducere a unui decont într-o singură machetă.

Fiecare justificare de decont, va fi introdusă în secțiunea corespunzătoare, și anume: Cheltuieli (unde am facturi și bonuri fiscale) și Plăți diverse.

Pentru fiecare document se va introduce: furnizorul (acolo unde este cazul), numărul de factură/bon fiscal, data, seria de document pe care se va genera ulterior cheltuiala și valorea.

După ce toate documentele din decont sunt introduse, acestea pot fi generate în contabilitate. Generarea documentelor se poate face dintr-un decont sau din mai multe.

La introducere decont, acesta are statusul Operat, iar după generarea documentelor, are statusul Generat.

Documentele sunt generate în modulele aferente (Cheltuieli furnizori sau Plăți diverse). Facturile/bonurile fiscale vor fi stinse automat prin contul de numerar selectat în decont.

Din decont, se pot șterge documentele deja generate și regenerate.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

SAP Business One Analytics – Dashboard

In loc sa examineze mai multe rapoarte, orice manager ar prefera sa aiba o imagine de ansamblu a activitatii pe care o conduce. In plus,

General

WMS pentru SAP Business One

Vedeți cum puteți îmbunătăți procesele SAP Business One cu WMS în timp real, flexibil și scalabil Aflați cum vă puteți îmbunătăți procesele de afaceri și