Esența Plant – un brand nou care a ales serviciile noastre

Din 2018, compania Maroza Natural SRL, reprezentantă a brandului Esența Plant, a ales sa încheie un parteneriat cu echipa Serra Software pentru serviciile post implementare a platformei ERP Soft1.

Acest proiect confirmă faptul că parteneriatele de lungă durată asigură alegeri firești și recomandări care duc la noi relații de business. Principalul furnizor de produse al Maroza este de asemenea un partener Serra Software, astfel că decizia de a lucra cu echipa noastră a fost rapidă, calitatea serviciilor fiind deja confirmată.

Am setat obiective îndrăznețe împreună și suntem încântați să luăm parte la creșterea acestui nou brand românesc. Suntem prezenți în fiecare zi și atenți atât la buna funcționare, cât și la dezvoltarea sistemului Soft1ERP, soluție funcțională în cloud care deservește peste 20 de magazine în acest moment. Creșterea lunară a rețelei de magazine atrage dezvoltarea unor noi fluxuri de lucru, noi proceduri și noi rapoarte de analiză, care ajută la eficientizarea proceselor companiei.

Suntem onorați de faptul că know-how-ul nostru și experiența cu alți parteneri au dus la startul unui nou proiect deosebit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Ne-am extins echipa!

Dragi Parteneri, Ne bucurăm să vă anunțăm din nou că ne-am extins echipa! De astăzi, le urăm ”Bun venit” noilor membri: Sorina Marton, Gabriela Cojocaru,