+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Ne-am extins echipa!

Dragi Parteneri,

Ne bucurăm să vă anunțăm din nou că ne-am extins echipa!

De astăzi, le urăm ”Bun venit” noilor membri: Sorina Marton, Gabriela Cojocaru, Ana Nicolescu şi Ana Constantinescu!

Sorina Marton se alătură echipei Serra Software ca Software Developer şi este foarte pasionată de matematică şi informatică. Este extrem de ambiţioasă, sociabilă, sufletistă, îi plac oamenii care au umor, sunt optimişti şi care ştiu să se bucure din orice.

Gabriela Cojocaru lucreaza în domeniul software de 4 ani, este un om tehnic cu aspiraţii mari. Ea s-a alăturat echipei Serra Software ca Senior ERP Consultant.

Ana Nicolescu a intrat deja serios în rolul de Senior ERP Consultant şi va coordona toate solicitările clienţilor noştri, în cadrul departamentului Customer Service. A debutat în acest domeniu în 2015, cand un bun prieten a întrebat-o dacă i-ar surâde o schimbare în viaţa profesională.

(Date de contact: ana.nicolescu@serrasoftware.ro , +40 728 717 717)

Ana Constatinescu este noul nostru Marketing Manager şi se alătură echipei cu mare optimism şi entuziasm. Ana are o experienţă de peste 15 ani ca specialist în Marketing, cu specific în domeniul soluţiilor şi serviciilor software şi dirijată de ambiţia sa cunoscută, va continua dezvoltarea brand-ului Serra Software.

(Date de contact: ana.constantinescu , +40 745 147 823)

Creșterea echipei este şi va fi întodeauna prioritatea noastră, astfel încât să putem oferi cele mai bune servicii clienților noștri. Mizăm întodeauna pe transparenţă şi astfel ne mândrim că suntem prima companie care își afișează membrii echipei în mod public, pe website (încă din 2019).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din