+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Aplicatie “Serra – Bank Statements Import” (Import Extrase Bancare)

Aplicatia “Serra – Bank Statements Import ” permite incarcarea unui extras de cont in formatul MT si importul tranzactiilor din acel fisier in sistemul Soft1 ERP.

bank sts1

Acest timp de fisiere se regaseste in 2 variante:

  • Intraday – contine toate tranzactiile din ziua curenta pana in momentul descarcarii fisierului, putand fi descarcate mai multe fisiere pe parcursul zilei
  • Endofday – contine toate tranzactiile din ziua curenta si se va descarca o singura data, la finalul zilei

Fiecare banca are propria politica legata de modalitatile de furnizare a fisierelor MT.

Fisierele MT au la baza un standard international, insa exista mici diferente la furnizarea unor detalii care difera de la banca la banca, fapt ce constituie ca fiecare banca sa fie tratata separate.

In aplicatie, utilizatorul isi va alege banca pentru care efectueaza importul, apoi selecteaza fisierul MT corespunzator.

bank sts2

In functie de fluxul personalizat de introducere a datelor in sistemul Soft1 ERP exista posibilitatea ca niciun tip de extras de cont sa nu contina suficiente detalii pentru a automatiza importul de datelor pentru anumite categorii de tranzactii. In acest caz, aplicatia contine un log (Log Client) in care vor fi afisate detaliile tranzactiilor care nu pot fi tratate automat, pentru a fi importate mai apoi de utilizator.

De asemenea, aplicatia mai contine un log (Log Client) pentru a acoperi cazurile in care bancile vor introduce pe viitor noi categorii de tranzactii. Acestea vor aparea in log-ul de referinta, iar apoi se va contacta dezvoltatorul pentru a stabili modul de tartare automata.

In ciuda acestui impediment, aplicatia trateaza in medie peste 80% dintre tranzactii, acest procent fiind diferit in functie de fluxul personalizat al fiecarui client.

Autor: Bogdan Scafariu, Software Developer

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din