Serra Software oferă studenților practică și internship 2018-2019

Parteneriatele cu mediul academic sunt pentru noi o prioritate și o ocazie de a ne implica activ în formarea tinerilor pentru a deveni profesioniști în vânzarea, implementarea și dezvoltarea de soluții software.

Dincolo de recrutarea clasică, prin toate formele ei, sesiunile de practică și stagiile de internship ajută studenții să își descopere vocația și chiar să aleagă o carieră pe termen mediu și lung.

În luna aprilie, am avut onoarea să fim invitați de către Universitatea Transilvania din Brașov, la un târg de practică, alături de alte 32 de companii din domeniul IT. Evenimentul a fost organizat de către Facultatea de Informatică și Matematică și a implicat peste 120 de studenți din anul 2 de curs.

Ne-am propus să oferim toate resursele necesare acestui stagiu de practică și să-i ajutăm pe studenți să înțeleagă tipul și modelul de business al unei companii din domeniul nostru de activitate.

Echipa Serra Software a pregătit aceste programe de practică în perioada iulie-august 2018. Pentru cei care se vor simți atrași de domeniul nostru de activitate și care devin tentați să urmeze o carieră în industria de software, am pregătit programe de internship desfășurate imediat după finalizarea sesiunilor de practică.

Am fost surprinși și plăcut impresionați de numărul mare al celor care au ales compania noastră. Am primit solicitări pentru desfășurarea stagiului de practică de la peste 20% dintre participanți. Având în vedere că au fost 32 de firme ofertante, procentul ne confirmă faptul că importanța pe care o acordăm fiecărui proiect aduce efecte pozitive.

Prin derularea acestor programe, scopul nostru este să atragem cât mai mulți tineri înspre industria din care facem parte. Având în vedere faptul că sub 5% dintre elevi și studenți aleg un profil educațional potrivit pentru o companie din domeniul serviciilor IT, implicarea noastră devine obligatorie.

Mulțumim tinerilor care își vor petrece vara alături de echipa Serra și suntem încrezători ca vom avea concluzii pozitive la finalul programelor.

 

10.15 10.14 10.13 10.12 10.11 10.5 10.6 10.1 10.410.9 10.10 10.3 10.2 10.710.8

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

WMS pentru SAP Business One

Vedeți cum puteți îmbunătăți procesele SAP Business One cu WMS în timp real, flexibil și scalabil Aflați cum vă puteți îmbunătăți procesele de afaceri și

General

Pregatiti-va depozitul pentru o lume post-pandemica

Companiile din intreaga lume se confrunta cu noi provocari ca urmare a pandemiei coronavirusului, inclusiv intreruperile lantului de aprovizionare, schimbari drastice ale cererilor consumatorilor, noi

General

Practica studenti 2020, UPDATE!

Dragi studenti, Avand in vedere ca stagiul de practica de anul acesta se desfasoara online, am decis sa extindem programul nostru catre toti studentii din