+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Serra Software oferă studenților practică și internship 2018-2019

Parteneriatele cu mediul academic sunt pentru noi o prioritate și o ocazie de a ne implica activ în formarea tinerilor pentru a deveni profesioniști în vânzarea, implementarea și dezvoltarea de soluții software.

Dincolo de recrutarea clasică, prin toate formele ei, sesiunile de practică și stagiile de internship ajută studenții să își descopere vocația și chiar să aleagă o carieră pe termen mediu și lung.

În luna aprilie, am avut onoarea să fim invitați de către Universitatea Transilvania din Brașov, la un târg de practică, alături de alte 32 de companii din domeniul IT. Evenimentul a fost organizat de către Facultatea de Informatică și Matematică și a implicat peste 120 de studenți din anul 2 de curs.

Ne-am propus să oferim toate resursele necesare acestui stagiu de practică și să-i ajutăm pe studenți să înțeleagă tipul și modelul de business al unei companii din domeniul nostru de activitate.

Echipa Serra Software a pregătit aceste programe de practică în perioada iulie-august 2018. Pentru cei care se vor simți atrași de domeniul nostru de activitate și care devin tentați să urmeze o carieră în industria de software, am pregătit programe de internship desfășurate imediat după finalizarea sesiunilor de practică.

Am fost surprinși și plăcut impresionați de numărul mare al celor care au ales compania noastră. Am primit solicitări pentru desfășurarea stagiului de practică de la peste 20% dintre participanți. Având în vedere că au fost 32 de firme ofertante, procentul ne confirmă faptul că importanța pe care o acordăm fiecărui proiect aduce efecte pozitive.

Prin derularea acestor programe, scopul nostru este să atragem cât mai mulți tineri înspre industria din care facem parte. Având în vedere faptul că sub 5% dintre elevi și studenți aleg un profil educațional potrivit pentru o companie din domeniul serviciilor IT, implicarea noastră devine obligatorie.

Mulțumim tinerilor care își vor petrece vara alături de echipa Serra și suntem încrezători ca vom avea concluzii pozitive la finalul programelor.

 

10.15 10.14 10.13 10.12 10.11 10.5 10.6 10.1 10.410.9 10.10 10.3 10.2 10.710.8

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din