Serra Software va ofera training gratuit!

Serra Software va ofera training gratuit!

 

Programul de training pentru Soft1 ERP dezvoltat de Serra Software implineste in curand 1 an.

Le multumim tuturor participantilor din sesiunile anterioare si promitem ca odata ce restrictiile impuse de guvern in baza pandemiei de Covid-19 vor fi ridicate, revenim cu pachete noi, on-site.

In domeniul nostru de activitate, diferenta dintre furnizorii de ERP o face experienta partenerului. Suntem norocosi sa avem o echipa cu o experienta medie de 15 ani in implementari ERP, avand si cea mai mare expertiza Soft1 din Romania. De la organizatii cu statut aparte (ONG-uri, federatii) pana la companii din toate domeniile industriale (energie, constructii, distributie, transporturi, productie variata, horeca etc), ne-au permis sa cunoastem specificul fiecarei activitati si sa avem incredere ca putem rezolva orice problema de implementare.

Ca urmare, trainerii nostri au decis sa isi impartaseaca knowhow-ul, intr-o serie de webinarii de training gratuite. Vor prezenta astfel, moduri de utilizare, configurare, parametrizare si customizare pentru solutiile Soft1 ERP si SAP Business One.

Temele vor fi anuntate saptamanal, iar inscrierile se pot realiza pe baza formularului anexat.

Va asteptam online!

Impreuna crestem, impreuna utilizam ERP-ul intr-un mod smart!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Ne-am extins echipa!

Dragi Parteneri, Ne bucurăm să vă anunțăm din nou că ne-am extins echipa! De astăzi, le urăm ”Bun venit” noilor membri: Sorina Marton, Gabriela Cojocaru,