Un nou proiect Serra Software – pachet complet de servicii software pentru Mec Diesel See, companie de referință pe piața pieselor de schimb auto

Serra Software dă valoare unui nou parteneriat, de data aceasta în industria automotive. Suntem onorați de faptul ca MEC DIESEL SEE a optat pentru pachetul de servicii oferit de Serra Software pentru implementarea si administrarea soluțiilor integrate de gestiune a afacerilor. Serra Software va asigura consultanța în implementare și adaptarea soluțiilor ERP , CRM și BI produse de compania SoftOne, ceea ce va aduce plus valoare în procesele de afaceri derulate de MEC DIESEL SEE în domeniul comerțului cu piese auto. Soluțiile oferite de Serra Software au la bază platforma Soft1 și se evidențiază prin gradul înalt de flexibilitate și prin faptul ca încorporează know-how-ul furnizorului de servicii software în optimizarea proceselor de afaceri.

Compania MEC DIESEL SEE a decis automatizarea proceselor de afaceri cu ajutorul specialiștilor Serra Software în baza a trei criterii cheie: know-how-ul furnizorului în livrarea de soluții personalizate, calitățile native ale sistemului ERP pentru adaptarea la specificul de business al beneficiarului și integrabilitatea aplicației software cu alte sisteme informatice.

MEC DIESEL SEE este unul din cei mai importanți distribuitori la scară națională de piese de schimb pentru vehicule comerciale ce își are originile legate de compania CEFIN. Importă și distribuie o gamă largă de piese și lubrifianți pentru toate mărcile de vehicule comerciale grele și ușoare, vehicule de transport persoane, precum și pentru vehicule specializate din domeniul salubrizarii și cel al distribuției de carburanți. MEC-DIESEL Spa, compania mamă a MEC-DIESEL SEE, s-a înființat în Torino (Italia) în 1983, ca furnizor de piese de schimb pentru motoare ale gamei de autovehicule comerciale Iveco.

Implementarea sistemelor ERP, BI și CRM, precum și optimizarea fluxurilor de business, vor permite MEC DIESEL SEE să dețină un control deplin asupra activității comerciale, mai ales prin facilitățile de administrare a politicilor comerciale și de management a tuturor interacțiunilor avute cu clienții.

Parteneriatul cu Serra Software aduce implementarea unor soluții software prin care clientul nostru va obține o creștere a eficienței activității de distribuție a pieselor de schimb și lubrifianților prin automatizarea activităților de aprovizionare, managementul riguros al stocurilor și gestiunea integrată a relațiilor cu clienții.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Ne-am extins echipa!

Dragi Parteneri, Ne bucurăm să vă anunțăm din nou că ne-am extins echipa! De astăzi, le urăm ”Bun venit” noilor membri: Sorina Marton, Gabriela Cojocaru,