+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Ne-am extins echipa!

Dragi Parteneri,

Ne bucurăm să vă anunțăm că ne-am extins echipa!

De astăzi, le urăm ”Bun venit” noilor membri: Silvia Popa și Ovidiu Popa.

Silvia este noul nostru Sales Manager, având un background de 15 ani în vânzările soluțiilor ERP, așadar, o puteți contacta pentru orice informație suplimentară despre produsele și serviciile noastre, întrucât vă va sprijini în întreg procesul de achiziție.

(Date de contact: silvia.popa@serrasoftware.ro , +40 720 331 331)

Ovidiu ocupa funcția de Sr. ERP Consultant, având o expertiză de 11 ani în implementările soluțiilor software pentru business. El se va alătura departamentului de implementare, aducând un plus valoare proiectelor dumneavoastră.

Creșterea și dezvoltarea echipei vor fi întotdeauna priorități pentru noi, astfel încât clienții noștri să beneficieze de cele mai bune servicii.

Propunerea noastră unică de valoare, dincolo de tehnologiile de top pe care le furnizăm, vine din transparența noastră deplină, fiind prima companie care își afișează membrii echipei public, pe website (încă din 2019), compania cu cel mai mare număr de testimoniale scrise și video, complet necenzurate/neregizate din partea clienților, dar și singura companie din domeniul nostru care oferă un program de training gratuit clienților săi – Training4Soft1 Webinars.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din