+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Serra Warehouse Stock Viewer

Serra Warehouse Stock Viewer a fost creata pentru a oferi un acces portabil si cat mai rapid pentru verificarea stocului din depozite.
Pentru a folosi aplicatia trebuie sa existe licenta webservice valida, deoarece aceasta apeleaza servicii web pentru a afisa datele necesare.
Fiecare utilizator se va loga in aplicatie folosind credentialele primite, dupa care, aplicatia va prelua automat informatii referitoare la numarul gestiunii in care lucreaza utilizatorul.
Dupa logare, vor exista urmatoarele optiuni:

WMS Serra S1
  1. Daca se alege optiunea de scanare cod raft se va deschide automat camera telefonului, iar utilizatorul va putea scana codul de bare sau codul QR al raftului, dupa care se vor afisa pe ecran toate produsele cu stocul diferit de 0 (inclusiv cele negative).
  2. In cazul in care nu se poate scana codul raftului, utilizatorul are optiunea de cautare manuala. Dupa selectarea acestei optiuni se va afisa un search bar de unde se poate cauta si selecta raftul dorit, dupa care rezultatul va fi acelasi ca la scanare.
  3. Dupa selectarea optiunii de scanare produs vom putea scana codul de bare sau QR al produsului, dupa care va fi afisat fiecare raft pe care exista produsul scanat si stocul de pe acel raft (se vor afisa doar rafturile care apartin aceleasi gestiuni pe care lucreaza utilizatorul logat).
  4. In cazul in care nu se poate scana codul produsului, exista optiunea de cautare manuala in functie de numele produsului, unde se va selecta produsul iar rezultatul va fi acelasi ca cel de la scanarea codului.

Aplicatia este utila pentru a observa din timp problemele reale referitoare la stocul rafturilor si a le corecta in ERP pentru a avea o situatie corespunzatoare cu cea fizica in soft.

Mentiune: ruleaza si pe Android si pe IOS. Pe Android este valabila in Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.serra.scanarerafturidepozit

dar si pe Huawei AppGallery.

Pe ios s-a testat in cadrul unui simulator pe care a rulat perfect, insa nu este disponibla in appstore deoarece nu am avut incă o cerință în acest sens.


Bogdan Scafariu, Software Developer

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din