Rosal Grup a ales Serra Software si SAP Business One

Rosal Grup a decis sa inceapa implementarea solutiei ERP, SAP Business One impreuna cu echipa Serra Software, impreuna contribuind la crearea unui mediu curat si sanatos.

Rosal Grup isi concentreaza activitatea in actiuni pentru dezvoltarea vietii, protectia mediului, a comunitatii si sprijinirea educatiei.

Deservind peste 1 milion de locuitori din Romania, compania ofera solutii de salubritate menajera, stradala si de deszapezire, inca din 1991.

Activitatea complexa a firmei, structurata pe 7 departamente – Productie, Tehnic, Dezvoltare, Economic, Comercial, Marketing si Directia Generala – a determinat necesitatea implementarii unui sistem ERP puternic, cu tehnologie de varf, pentru a eficientiza procesele de afaceri si a contribui la cresterea rapida a organizatiei intr-un mediu competitiv de afaceri, respectiv SAP Business One.

Cu SAP Business One ERP, Rosal Grup va castiga controlul complet al operatiunilor, reflectate in rapoarte complexe si personalizate.

Le multumim noilor nostri parteneri pentru increderea acordata si le uram “Bun venit” in familia Serra Software si SAP Business One!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Ne-am extins echipa!

Dragi Parteneri, Ne bucurăm să vă anunțăm din nou că ne-am extins echipa! De astăzi, le urăm ”Bun venit” noilor membri: Sorina Marton, Gabriela Cojocaru,