+40 213 671 780

Mon - Fri: 9:00 - 18:00

Rosal Grup a ales Serra Software si SAP Business One

Rosal Grup a decis sa inceapa implementarea solutiei ERP, SAP Business One impreuna cu echipa Serra Software, impreuna contribuind la crearea unui mediu curat si sanatos.

Rosal Grup isi concentreaza activitatea in actiuni pentru dezvoltarea vietii, protectia mediului, a comunitatii si sprijinirea educatiei.

Deservind peste 1 milion de locuitori din Romania, compania ofera solutii de salubritate menajera, stradala si de deszapezire, inca din 1991.

Activitatea complexa a firmei, structurata pe 7 departamente – Productie, Tehnic, Dezvoltare, Economic, Comercial, Marketing si Directia Generala – a determinat necesitatea implementarii unui sistem ERP puternic, cu tehnologie de varf, pentru a eficientiza procesele de afaceri si a contribui la cresterea rapida a organizatiei intr-un mediu competitiv de afaceri, respectiv SAP Business One.

Cu SAP Business One ERP, Rosal Grup va castiga controlul complet al operatiunilor, reflectate in rapoarte complexe si personalizate.

Le multumim noilor nostri parteneri pentru increderea acordata si le uram “Bun venit” in familia Serra Software si SAP Business One!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

General

Serra Software sprijină Ucraina!

Serra Software sprijină Ucraina!👍 Ne-ar plăcea să vă urăm bun venit la Serra Software – un furnizor de soluții și servicii ERP de top din